Suck

Jag blir så otroligt ledsen på EU. Nationella fronten röstades fram i Frankrike som största parti, som är ett invandrarkritiskt parti och de är otroligt konservativa. De vill göra abort olagligt, återinrätta dödsstraff, förbjuda homosexuella äktenskap och de vill höja tullerna för billig import. Vilket betyder att u-länder aldrig kommer få en chans att exportera sina förädlade varor och de kommer aldrig moderniseras. Det som händer när tullarna är höga är att rika länder förblir rika och fattiga länder förblir ännu fattigare, för de fattiga länderna är beroende av de rika ländernas förädlade varor eftersom de själva inte har råd att producera de varorna själva. Nationella fronten ÄR rasistiska och homofoba. Partiledaren för National Front twittrade "All heder till Venner vars slutliga, ytterst politiska handling var ett försök att väcka Frankrikes folk" om att en man hade tagit livet av sig i demostration mot homoäktenskap. 
 
Gyllene Gryning får två mandat i EU-parlamentet. Vänta va? Det är ett skämt. Alltså:
1. Partiledaren för Gyllene Gryning sitter i häktet för att han är kriminell. PARTILEDAREN?
2. De förnekar att Förintelsen har skett. Det är ju bara ett skämt? Det finns bevis och personer som har vittnat och varit med om Förintelsen. 
3. DE ÄR NAZISTER. Vi har alltså Nazister som ska styra EU? Har vi inte lärt oss ett och annat om nazister?
4. Detta är deras logga. Ser du något som kanske liknar något annat, kanske Swatstikan? 
 
Nya Högern från Polen blev inröstade med ett mandat. Janusz Korwin-Mikke, som ställde upp i EU-valet vill införa dödsstraff som Nationella Fronten, de vill avskaffa alla skatter, förbjuda kvinnlig rösträtt, abort och homosexuellt partnerskap. Funktionshindrade ska inte heller få vistas på offentliga platser, enligt Korwin-Mikke. Den 71-årige politikern har sagt "Vi ska sälja EU-parlamentets byggnad och förvandla den till en bordell" Det är hans vallöfte. 
 
UKIP, United Kingdom Independense Party fick 12 ledamöter i Europaparlamentet. De är invandrarkritiska och patriotiska, alltså otroligt nationalistiska och egoistiska. Partiledaren Nigel Farage förklarade i en radiointervjuv varför inte han skulle vilja ha rumäner som grannar och då fick han frågan vad skillnaden mellan att rumänska barn bor där och att tyska barn bor där. (Farages fru är tyska, hans barn halvtyska.) Han svarade: Du vet vad skillnaden är ... vi vill ha invandring som inte bara kontrollerar kvantitet utan också kvalitet. Han sade att han känner obehag när folk inte talar engelska på tåget (men inte när hans fru talar tyska)....
 
Det sitter alltså en stor mängd med nazister, rasister, homofober och mansgrisar i EU-parlamentet som helt enkelt är emot allas lika värde. Och jag blir så jävla less på det. Hur fan kan man helhjärtat rösta på dessa partier och åsikter? Ibland vill jag bara omskola vissa människor för något måste ju verkligen gått riktigt snett i deras liv. FyNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR