Det mesta regnar bort

Om tre veckor är det dags att ställa klockan på sju och gå till skolan. Tiden har gått för snabbt den här sommaren.

Nu är jag på landet men jag åker nog in till stan ikväll för att gå på en fest i Danderyd. Mitt landställe ligger på Värmdö, typ en halvtimme från stan. Ganska praktiskt med ett landställe som ligger nära stan.

Wanted

 
Zara Home
 Inredningen från Zara är att dö för! Men svindyra :/ Sammetskudden är riktigt fin. Jag har planer på att byta kulör på mina textiler. Till beige och liknade färger. Ska börja med att köpa en sängkappa och sedan lite nya kuddar. 

No edit

Här är tre fina bilder från den dagen vi åkte till Brännö, en ö i Göteborgs skärgård. De är just nu i redigeringsfas så här får ni dem oredigerade.
Vi badade faktist där. Bland massa krabbor och maneter. Maneter är en av mina största fasor. Jag får panik när jag är i vattnet där det kan finnas maneter. När vi snorklade i grekland har man kontroll eftersom man ser under ytan.
Men en dag glömde vi våra snorklar och simmade runt en klippa. Jag började inbilla mig att jag var omringad av ett manethav. Allt som var under mig såg ut som manethuvuden. Men det var säkert bara stenar. Haha. Är det bara jag som har en sånn är fobi för maneter?