Helgen

 
Den här helgen var sjukt kul. I fredags var jag på middag hos Lina. Det var supermysigt. Sen jobbade jag på lördagen och sen var det lite släktfirande. På kvällen mötte jag upp några från klassen och så gick vi till Lilla Persien, påvägen dit träffade vi några som hänkade och vi blev ganska många så vi fick typ möblera om på Lilla Persien haha. Det blev en rolig kväll med trevligt folk. På söndagen låg jag, Hanna och Sandra på mitt tak och solade. Sen cyklade vi till Enskede, för vi skulle ha en konsert med kören. Den här helgen var nog en av de mysigaste på länge. 

Mitt i Barcelona

 
 
 
 
 
När vi var i Parc Güell som var så himla stor hittade vi hela tiden massa vackra smultronställen, visst ser det ut som en skog i Sverige på sommaren? Men det är mitt i hjärtat av Barcelona som vi hittade den svenska skogen. Ni måste besöka parken om ni är i Barcelona, vi var där halva dagen och det var för att den var så stor och jag lovar att vi inte var i alla delar av parken. 

När jag flyttar hemifrån...

 
interiorJag har ett sånt sug att inreda en lägenhet. Jag har ju bara ett rum att inreda hemma och det räcker ju inte? haha.
Jag älskar lampan i brons, måste bara skaffa mig en sån när jag flyttar hemifrån. Me lajki ♥
 
 
Jag avgudar Petra Tungårdens lägenhet. Som ni kanske ser så påminner collaget om hennes lägenhet. Älskar dem färgglada detaljerna, som kuddarna och blommorna mot det beiga och vita.