Long time no see

Minns ni det här? Vintern 2012. Jag hade precis gått första terminen på gymnasiet och köpt Jeffrey Campbells, Tänk vad tiden går fort. Två år sedan jag stod där och poserade i den kalla snön. Så mycket som har hänt och så mycket som jag har förändras men samtidigt inte. Jag minns fortfarande exakt vad och hur jag tänkte då och vem jag gillade o.s.v. Det var ändå inte så länge sen men det har hänt så mycket sedan dess och jag har verkligen växt som person. Tycker fortarande outfiten är fin, fast jag skulle nog inte våga gå ut med mina Jeffreys i snön nu. Tänk att jag hade dem några gånger i skolan? Nu pallar jag inte ens bära högklackat när jag går ut... Det mysigaste med att vintern kommer är att man kan gå omkring i mysiga kläder och dricka varm choklad och tända ljus. Längtar lite men fy, jag tröttnar så fort på vintern. Gör inte ni? 
 

Addicted

Jag är inne på första säsongen på Orange is the new black och jag är helt fast! De andra serier jag följer har säsongsuppehåll och jag hade hört mycket om OITNB så jag tänkte: why not? Stoooort tips till er som också har lite serietorka just nu! 

Hanna Panna Pyttipanna

Hur snygg är hon inte?? 
Några fina bilder på min fotogeniska vän Hanna. Hanna och jag har känt varandra i 12 år, sen sexårs alltså. Men vi blev riktigt tajta efter att vi åkte till Rom med kören när vi var typ 13? När jag och Hanna ses så sjunger vi alltid jätterandom i stämmor, var vi än är. Min jam-bästis :') Vi har gjort så i typ 5 hela år? Om rösten håller så lär vi två ju bilda en a cappella-kör på ålderdomshemmet.