San Diego

Har hunnit med massor här. Vi har varit på stranden en miljon gånger, badat i polen nästan varje dag, solat, ätit snabbmat, det finns drivetrough för ALLT här, för apoteket, bankomat-drivetrough? Bara ett till tecken på att Amerikaner är lata. Vi har också varit på The Delmar Fair, som är som typ en blandning av Gröna Lund och Skansen. Har nog aldrig sett så onyttig mat i mitt liv, där fanns allt man kan tänka sig, fast friterat. Där fanns trippelhamburgare med donuts. Friterade snickers? Jo det fanns också. Allt fanns. 

Midsommar i Cali

Vi firade midsommar i det här enorma huset och jag tror faktiskt jag aldrig varit i ett större hus..  Det var sjukt stort! Vi firade med några andra svenska familjer och amerikanska familjer. Det var lite som att kliva in i Svenska Hollywoodfruar. Nästan alla fruar var blonda och hade gjort någon sorts skönhetsoperation. Massa små hundar och rika män. Vi åt svensk mat, lekte lekar, dansade runt midsommarstången. 

Erica

Haha det ser ut som videon är tillägnad till Lovisa med miniatyrbilden men jag gjorde den till Ericas födelsedag, den 3 juni. Det är massa klipp och bilder från vår vänskap och från många fina minnen. Musiken är två låtar som verkligen är "våra sånger". För de ger mig och jag vet att det ger Erica otroligt många känslor. Vi lyssnade på dem i Grekland och påvägen hem från Paleochora lyssnade vi på dem på repeat. Så det är verkligen två sånger som betyder mycket för oss.