Söndag i Paleochora

Nu sitter vi på balkongen och äter en grekisk frukost med utsikt över byn. Igår klubbade vi med min kusin.
Eftersom vi hyrde bil hela förra veckan så hade vi stor möjlighet till att åka långt till andra stränder. Nu när vi har lämnat tillbaka bilen ska vi hyra cyklar istället. Låter kanske lite äventyrligt men det ger faktiskt väldigt mycket att cykla 7 km i värmen när det inte är asfalterat. Man får upp konditionen 👍 Så jag kommer inte bara hem solbränd utan också med en supertight kropp.. Haha nej.
Efter varje middag blir man så jäkla mätt och svullnar upp och man vill bara rulla hem, så med hjälp av alla jobbiga cykelturer slipper jag gå upp i vikt av alla dessa stora middagar.

Gräset är grönare på andra sidan

Har ni också upplevt känslan när man verkligen vill ha någon eller något och när man sedan har det tröttnar man snabbt? Det är riktigt typiskt mig. Det hindrar mig hela tiden i relationer för jag blir så osäker på vad jag vill och det leder ingenstans. Blä.
 

Andra dagen

Hej ♡
Idag har vi både badat i hav och pool. Det är över 30 grader och luften är het. Efter två dagar har jag redan bränt mig och fått en skarp linje. Erica är lite sjuk så igår gick vi hem tidigt från stan för att vila ut lite. Hoppas ni har det bra i Sverige! Puss ♡