Mondays

@signeforssell på instagram
Ska strax möta upp Hanna och dra till gymmet. Första gången på Sats sen jag skaffade gymkort där. Jag ser fram emot det. Sen ska jag plugga för jag har prov i franska på torsdag. Jag hade prov idag också, i svenska. Fick en fråga vilka låtar jag brukar lyssna på när jag tränar. Dessa är mina topp tre-låtar som gillar, den sista är bra för avslappning och stretch. 
 

Söndag

Vaknade upp så sent idag! Orkade verkligen inte gå upp så jag bara låg och drog mig i timmar imorse. Jag kom hem klockan fyra igår, från en dramatisk kväll! Mikki hade en födelsedagsfest och det var jättekul. Flera från klassen var där och annat folk från värmdö gymnasium! Det var mysigt. När det var dags att gå hem missade jag och Dennis bussen. Vi väntade ett bra tag på den andra bussen. Kvällen var sjukt najs bortsett från hemfärden för det blev slagsmål på bussen och  :( Det skulle egentligen ta 3 minuter för mig mellan bussstationerna men istället tog det en halvtimme eftersom bussen stannade i väntan på att väktare skulle komma och ta hand om de stökiga..  Idag har ja tränat cheerleading, 3 h. Det var askul, vi fick börja med vårat program. Jag ska försöka visa lite bilder på oss snart!
 

Lördag 28 September

Hej ♥ Lite dåligt med uppdatering, jag vet :/ Men jag har haft full upp med annat. I torsdags var jag på stan efter skolan med Erica, vi köpte Mikkis present och fikade och Erica shoppade lite. Sen sov vi hos Erica. Så jag gjorde massa annat liksom. Och igår var jag på en familjemiddag, det var trevligt. De hade en så sööt hund! Sen åkte jag och träffa mina vänner för att gå på fest. Det var kul. Vi kom väl hem efter tre. Och nu ska jag fixa mig för att åka till gröna lund med Erica och Vendela. Och sen ikväll ska vi fira Mikkis födelsedag, woho! PUSS