About guys

Jag fick en liten önskan att skriva om killar, så jag tänkte: why not? Sen så vet ni ju att jag försöker dela på mitt privatliv och bloggen. Vissa saker kanske man vill skriva ut, men det finns mycket man inte vill berätta om. Ämnet är ju rätt brett. So what about guys? Det finns ju massor av killar. Massa olika personligheter. Jag hatar när tjejer säger "alla killar är likadana" bullshit. Varje kille jag har träffat är unik. Visst att vissa egenskaper och personligheter kan återkomma i vissa killar. Men alla killar är unika. Att katogorisera killar är ju egentligen inget man bör göra, men det finns vissa killar man ska akta sig för att dejta. Så jag tänkte göra en liten lista.
 
1. Killen som skrev till dig på Kik. Obviously så har han skrivit till massa andra tjejer om han skriver till dig också. Det kanske inte stör dig. Men detta kommer ju inte leda någon vart. Han är antagligen oseriös och letar nog inte efter en brud att stadga sig med, eller så gör han det, men då letar han ju på fel ställe! Kik är bra på sina sätt, men inte att haffa på. 
 
2. Killen som skriver till dig på sms men aldrig hälsar i skolan. Vad är det här för jävla kille? Tror han att ert "sms-förhållande" kommer leda någon vart om han inte hälsar i skolan? Nej, det här visar ju bara på att killen har brist på social kompetens. Vissa blyga killar kan ju vara söta, men herregud. Om han vågar skriva på sms kan han ta sig modet att hälsa på dig i skolan också.
 
3. Killen som tar dig för givet. Det här är en riktig douchebag. Det är killen som endast visar intresse när du inte är intresserad av honom. Men när du visar intresse, då är han en helt annan person. Dryg och svår. Nej tjejer, han är inte värd din uppmärksamhet. Här har vi schizo-killen. 
 
4. Mr. Fantasilös. Om det är någon personlighet jag sett många gånger hos killar så är det denna. Varje gång man ska träffa denna kille och man frågar vad han vill göra så svarar han "vet inte, kanske kolla film" Det finns verkligen ingen tråkigare relation än den som man bara kollar film med och är hemma. Jag letar iallfall efter en lite spontare typ, som har lite fantasi och göra roliga saker, som att bowla. Det enda sak man får ut av denna kille är en tråkig relation.
 
Så, där har ni fyra killar ni inte ska dejta. Om ni frågar mig vilken sort kille jag letar efter, det är inte en speciell typ. Men jag vet nog ialflall vilken jag inte vill ha. Jag anser inte att jag är kräsen. Men hellre kräsen än ett dåligt förhållande. Vad tycker ni?
Anonym

Så rätt!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR